Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki
  .: Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje
21.03.2022
Redni letni seminar MDNS Celje, Rovinj 2022

Celjski sodniki so letošnji redni letni seminar opravili v Rovinju v hotelu Eden. Seminar se je pričel v četrtek, 10.3., v popoldanskem času in je trajal do nedelje, 13.3, dopoldan. Sodniki so v tem času opravili testiranje pravil nogometne igre in obravnavali ogromno posnetkov različnih slovenskih lig, vse z namenom poenotenja kriterijev na vseh področjih sojenja. Nekaj sodnikov je v sodelovanju z DNS Ljubljana opravilo tudi trening sodelovanja in trening VAR sistema, za kar se jim iskreno zahvaljujemo. Eno od tem in sicer igro z roko je predaval mednarodni sodnik iz Ljubljane, Rade Obrenović. Seminarja sta se udeležila tudi predsednik ter sekretar MNZ Celje, Vlado Močnik in Andrej Narat, ki sta podala tehnične napotke pred nadaljevanjem sezone. Na seminarju se je od aktivnega sojenja poslovil futsal sodnik Rade Kovačič iz Velenja. V svoji dolgoletni karieri, je najprej kot bivši nogometaš sodil velik nogomet, kasneje pa je prešel na futsal, katerega je sodil na najvišjem nivoju v Sloveniji. Vodstvo seminarja ocenjuje le-tega kot uspešnega, obenem pa meni, da je seminar dosegel svoj namen in da so vsi sodniki optimalno pripravljeni na začetek tekmovanj pod okriljem MNZ Celje in NZS.

 


18.08.2021
Tečaj za nove nogometne sodnike MDNS Celje

Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. 

Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v četrtek, dne 02.09.2021 ob 18.00 v prostorih MNZ Celje-Ulica XIV. divizije 14, 3000 Celje.

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denis.halilovic@telemach.si do 31.08.2021.

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.

 


21.07.2021
Spremembe vodstvene strukture MDNS Celje

MDNS Celje je na svoji volilni skupščini, ki je bila v torek, dne 8.6.2021 ob 17.30 v Kulturnem domu Štore izvolilo novo vodstvo za mandatno obdobje 2020-2024 in sicer kot sledi;

Upravni odbor

Mijatović Goran – predsednik

Emir Huselja – podpredsednik

Halilović Denis – sekretar

Grošić Irfet – blagajničar

Jurić Dražen – član

Koritnik Matjaž– član

Mežnar Matic– član

 Nadzorni odbor

Siter Ljubomir – predsednik

Kranjc Vilijem – član

Jovanović Slobodan-član

 Strokovni odbor

Huselja Emir – vodja strokovnega odbora

Koca Faik – delegiranje sodnikov

Fridl Aleš – član

Goričan Vojko – član

Mijatović Veljko – član

Jurić Dražen-član, zadolžen za mali nogomet

Vozlič Vinko-član

 Disciplinski sodnik

Šabec Nik

Turanović Armin- namestnik

 

Obenem sporočamo, da se je spremenil uraden sedež/naslov MDNS Celje in sicer smo se preselili v prostore MNZ Celje, Ulica XIV. Divizije 14, Celje.


14.09.2020
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. 

Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v četrtek, dne 17.9.2020 ob 18.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denis.halilovic@telemach.si do  15.09.2020

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.
29.02.2020
Tečaj za nove futsal sodnike


14.02.2020
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v torek, dne 03.03.2020 ob 18.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 28.02.2020.

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.06.09.2019
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v četrtek, dne 12.09.2018 ob 17.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 10.9.2018.

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.08.03.2019
Letni seminar MDNS Celje Novigrad 2019

MDNS Celje je letošnji glavni zimski seminar zopet organiziralo na Hrvaškem in sicer v Novigradu v hotelu Maestral. Seminar je potekal od 28.2.2019 do 3.3.2019. Skupno se je le tega udeležilo 42 članov društva. Prvič v zgodovini društva je celoten seminar potekal izključno na video posnetkih naših sodnikov, ki so se v letu 2018 posneli na ogromno tekmah. Analize in razprave so potekale v skupinah, končne odločitve pa so podali predavatelji na podlagi sklepov strokovne komisije. Sodniki so aktivno sodelovali v debatah ter tako uskladili kriterije za nadaljevanje sezone. Člani društva so v Novigradu tudi opravili elektronsko testiranje PNI ter fizični preizkus v obliki YO-YO testa. Na seminar sta bila v petek vabljena tudi predsednik MNZ Celje g. Močnik in vodja tekmovanj MNZ Celje g. Narat, ki sta predstavila smernice in navodila za tekmovanja, prav tako pa sta bila odprta za vsa vprašanja sodnikov glede administrativnih zadev za kar se jima iskreno zahvaljujemo. Vodstvo seminarja le tega ocenjuje kot zelo uspešnega in prepričani smo, da so sodniki optimalno pripravljeni na nadaljevanje tekmovalne sezone. V ponedeljek, dne 11.3.2019 pa čaka naše 3 kandidate za talente tudi državni izpit za pridobitev naziva državni sodnik/pomočnik sodnika in sicer Skornšek Črta, Mitrović Markota ter Borovnik Miho. Vsem trem želimo uspešno opravljen izpit.


14.02.2019
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v torek, dne 26.02.2019 ob 18.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 24.2.2019.

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.


09.09.2018
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v četrtek, dne 20.09.2018 ob 17.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 16.9.2018.

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.09.04.2018
Izpit za pridobitev naziva državni sodnik oziroma državni pomočnik sodnika

MDNS Celje je letos na izpit za pridobitev naziva državni sodnik oziroma državni pomočnik sodnika prijavil štiri kandidate in sicer; Šepec Anžeta in Šabec Nika kot kandidata za državnega sodnika ter Vozlič Darka ter Meh Blaža kot državna pomočnika sodnika. Vsi 4 kandidati s strani MDNS Celje so izpit uspešno opravili ter tako potrdilo dobro pripravljenost ter znanje, ki je tudi odraz dobrega dela strokovnega odbora. Vsi omenjeni sodniki so tudi kandidati za talente ZNSS in tako bodo letos spremljani s strani zunanjih kontrolorjev, ki bodo prihajali na tekme pod okriljem MNZ Celje. Ob tem je potrebno poudariti da sta Vozlič Darko in Meh Blaž že uspešno debitirala na 3. SNL in tako lahko v nadaljevanju sezone pričakujemo še kakšne tekme na tem nivoju zanju. MDNS Celje iskreno čestita vsem za odlično opravljen izpit ter jim želi veliko uspehov v nadaljnji karieri.


23.03.2018
Fizično testiranje MDNS Celje

Sodniki MDNS Celje so imeli v petek, dne 16.3.2018 na AD Kladivar fizični preizkus telesne pripravljenosti. V težkih razmerah so sodniki svoje obveznosti opravili zelo uspešno. Rezultati testiranja so pokazali, da so se sodniki med zimskim odmorom aktivno pripravljali na pričetek tekmovalne sezone ter se na ta način optimalno pripravili na sojenje tekem. Po končanem preizkusu so bili še vsi povabljeni na sedež društva, kjer so sodniki, ki niso bili uspešni na testiranju PNI na seminarju v Novigradu ponavljali testiranje, ostali pa so opravili analizo sojenja iz posnetkov tekem naših sodnikov, ki so sezono na višjih nivojih že pričeli. Strokovni odbor ocenjuje priprave na sezono kot zelo uspešne ter meni, da so sodniki pripravljeni tako fizično kot teoretično na nadaljevanje sezone.


23.03.2018
Tečaj za nove futsal sodnike

Obveščamo vas, da MDNS Celje organizira tečaj za nove sodnike futsal.

Imaš rad futsal? Bi bil rad del te hitre in zanimive igre? Si za fair play? Če so vaši odgovori pritrdilni, potem stopite v kontakt in postanite futsal sodnik.

Informativni sestanek bo v torek, dne 10.4.2018 ob 17.00 na sedežu društva-Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander.

Tečaj je brezplačen, poslati je potrebno prošnjo in kratek življenjepis na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 08.04.2018.

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji komisije za mali nogomet MDNS Celje, g. Kovačiču na številki 041/772-720.


11.03.2018
Redni letni seminar MDNS Celje- Novigrad 2018

MDNS Celje je letos drugič zapored organiziralo redni seminar v Novigradu v terminu od 2.3.2018 do 4.3.2018. Seminarja se je udeležilo 49 članov. Sodniki talenti so seminar pričeli že v petek dopoldan, ko so opravili trening sodelovanja na igrišču skupaj s sodniki DNS Ljubljana in video analizo posnetkov tekem, katere so sodili sodniki v tej skupini. Ostali sodniki so v Novigrad prispeli popoldan. Po skupni otvoritvi seminarja je sodnike čakalo elektronsko testiranje iz pravil nogometne igre ter video test, ki je vseboval 20 različnih posnetkov katere so morali ocenjevati. Skupno delo se je nadaljevalo v soboto ko so predavatelji Vozlič, Fridl, Goričan, Halilović, Huselja, Šašivarević, Mežnar, Mijatovič Veljko obdelali vse teme, ki so bile predvidene s strani krovne organizacije ZNSS. Sodniki so tako pred nadaljevanjem sezone poenotili kriterije ter analizirali situacije, ki so se dogajale na igriščih v preteklem obdobju. V nedeljo je sledila analiza preverjanja znanja PNI ter video testa. Za zaključek seminarja je predsednik društva g. Mijatović predstavil določena navodila in napotke pred pričetkom sezone. Seminar je v celoti odlično uspel ter tako poskrbel, da so sodniki optimalno pripravljeni.


12.02.2018
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. Vse, ki imate radi nogomet in bi se želeli preizkusiti kot nogometni sodniki vabimo, da se udeležite informativnega sestanka, ki bo v torek, dne 27.2.2018 ob 18.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, poslati je potrebno prošnjo in kratek življenjepis na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 23.02.2018.

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.

 


24.11.2017
Uspešen zaključek tekmovalne sezone

Sodniki MDNS Celje so jesenski del tekmovalne sezone 2017/2018 uspešno zaključili pred kratkim. Kot je v navadi bodo sodniki imeli družabno srečanje ob koncu leta in sicer 2.12.2017. Po krajši novoletni pavzi pa že sledijo priprave na spomladanski del, ki bodo vsebovale tudi 3-dnevni seminar na Hrvaškem v pričetku meseca marca.

Sodniki so bili poleg sojenja letos uspešni tudi na izpitih za pridobitev naziva državni sodnik. Vsi trije kandidati MDNS Celje in sicer Gajič Tomislav, ki je pristopil na izpit za pridobitev naziva državnega pomočnika sodnika ter Pačnik Dejan in Žaberl Robi katera sta pristopila na izpit za pridobitev naziva državni sodnik futsala, so bili uspešni. MDNS Celje jim ob tem uspehu iskreno čestita ter želi veliko uspehov v nadaljnji karieri. Obenem je potrebno ob tem opomniti na dobro delo strokovnega odbora, ki je kandidate temeljito pripravil. Veseli pa tudi dejstvo, da je vsak tečaj za nove sodnike pripravnike, ki jih organiziramo na pol leta vedno dobro obiskan. Tako že sedaj vabimo vse zainteresirane, da spremljate naše objave, ko bomo določili pričetek novega tečaja.

 Do sredine meseca decembra pa bo strokovni odbor MDNS Celje določil naslednje kandidate za opravljanje izpita na državnem nivoju. V društvu je kar nekaj mladih in perspektivnih sodnikov med katerimi bo opravljena še zadnja selekcija na fizičnem ter teoretičnem področju preden bodo predani kot kandidati v državni nivo izobraževanja. 


26.10.2017
Zaključen tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike MDNS Celje

MDNS Celje sporoča, da je bil tečaj za nove nogometne sodnike pripravnike, ki je potekal od 05.09.2017 uspešen, saj je končni izpit opravilo 5 kandidatov, ki so že vključeni v sojenje tekmovanj pod okriljem MNZ Celje. Tečaj je bil sestavljen iz 6 predavanj, ki so vključevala vsa pravila nogometne igre. Kandidati so tako imeli 04.10.2017 pisni izpit, po katerem je še ustni zagovor pred komisijo MDNS Celje. Sledilo je še testiranje fizične pripravljenosti in trening sodelovanja na AD Kladivar. Fizični preizkus je sestavljen iz šprintov ter cooper testa. Kandidati, ki so uspešno opravili tečaj so; Luka Rogel, Peter Testen, Jernej Varžič, Ambrož Zupan in Laura Lever. Po dolgem času smo tako pridobili tudi sodnico in upamo, da se bo v prihodnje ženski nogomet še dodatneje razvijal ter na ta način vključil še več novih sodnic, kar je tudi ena od prioritet krovne organizacije ZNSS. Vsem novim sodnikom pripravnikom želimo uspešno sojenje. Nov tečaj sledi predvidoma v mesecu februarju 2018. 26.09.2017
Fizični preizkus telesne pripravljenosti in testiranje znanja FPI- MN MDNS Celje

Komisija za mali nogomet MDNS Celje, je v četrtek, dne 7.9.2017 organizirala fizični preizkus telesne pripravljenosti na AD Kladivar. Futsal sodniki so testiranje opravili pohvalno, kar kaže na to, da tudi sodniki malega nogometa dajejo velik poudarek fizični pripravi, kar je osnova za dobro sojenje. Testiranje so nadzirali člani komisije in sicer; g. Kovačič, g. Grošić in g. Koritnik. Po opravljenih fizičnih preizkusih pa je sledilo še testiranje FPI- futsal pravila igre, ki je bilo opravljeno na sedežu društva. Veseli dejstvo, da so se sodniki na omenjem testiranju prav tako dobro odrezali in tako je lahko Komisija za mali nogomet MDNS Celje zadovoljna z rezultati futsal sodnikov, ki so se dobro pripravili na vsa testiranja.24.08.2017
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v torek, dne 05.09.2017 ob 17.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 01.09.2017.

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.

 

 


24.08.2017
Sestava organov MDNS (2016-2020)

UPRAVNI ODBOR

   
     

Goran Mijatović

predsednik

 

Gregor Kovačič

podpredsednik

 

Denis Halilović

sekretar

 

Irfet Grošić

blagajnik

 

Emir Huselja

član

 

Slobodan Jovanović

član

 

Janez Lunežnik

član

 
     
     

NADZORNI ODBOR

   
     

Ljubomir Siter

predsednik

 

Viljem Kranjc

član

 

Klemen Gosar

član

 
     

DISCIPLINSKI SODNIK

   
     

Marko Cedilnik

   

Timotej Plavše

namestnik

 
     

STROKOVNI ODBOR

   
     

Emir Huselja

vodja strokovnega odbora

 

Vinko Vozlič

član

 

Slobodan Jovanović

član

 

Vojko Goričan

član

 

Iztok Gornjak

član

 
     

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET

   
     

Gregor Kovačič

vodja komisije za mali nogomet

 

Irfet Grošić

član

 

Matjaž Koritnik

član

 

Emir Huselja

član

 
     

MDNS Celje

mdns.celje@t-1.si

 
     

SEKRETAR MDNS Celje

   

Denis Halilović

mdns.celje@t-1.si

041 536 497 

     

DELEGIRANJE SODNIKOV

   

Emir Huselja

emir.huselja@gmail.com

031 308 804

     

DELEGIRANJE FUTSAL SODNIKOV

   

Gregor Kovačič

gregor.kovacic2@siol.net

041 772 720


17.08.2017
SEMINAR MDNS CELJE-avgust 2017

MDNS Celje je v torek, dne 15.8.2017 organiziral redni seminar pred začetkom sezone. Sodniki so v prvem sklopu na sedežu društva pisali teste iz PNI ter nato odšli na AD Kladivar kjer se je preverjala fizična pripravljenost. Strokovni odbor je na zadnji redni seji določil limite testiranja in sicer YO-YO test 17.6 stopnja ter šprinti, kjer so sodniki razdaljo 40m morali odteči pod 6.2 s. Veseli nas dejstvo, da so v veliki večini sodniki fizični preizkus opravili uspešno in tako nakazali, da so pripravljeni na začetek tekmovalne sezone 2017/2018, ki se bo v tekmovanjih pod okriljem MNZ Celje pričela prihodnji vikend. Po prvem sklopu pa so sodniki še imeli redni seminar v Kulturnem domu v Štorah, kjer je vodja strokovnega odbora g. Huselja sodnikom predstavil zadnje spremembe pravil nogometne igre obenem pa so sodniki še opravili analizo posnetkov z nogometnih igrišč. Po seminarju je bil na vrsti še plenarni sestanek,  ki ga je odprl g. Mijatovič, predsednik MDNS Celje, nadaljeval pa g. Narat, sekretar MNZ Celje in vodja tekmovanj MNZ Celje, ki je sodnikom podal navodila za administrativne zadeve za tekme pod okriljem MNZ Celje. Poudariti je potrebno, da je sodelovanje z MNZ Celje na res visoki ravni in prepričani smo, da bo tako tudi ostalo v prihodnje. 


02.07.2017
Družabno srečanje MDNS Celje-MDNS Gorenjska Kranj

MDNS Celje je v petek, dne 26.5.2017 v Šmartnem ob Paki organiziralo družabno srečanje v obliki prijateljske nogometne tekme z ekipo MDNS Gorenjska Kranj. Sodniki iz Kranja so se našega povabila udeležili in tako smo pričeli novo ero druženja z drugimi sodniškimi društvi. Rezultat same tekme niti ni bil v ospredju kot je bilo bolj bistvo samo druženje med aktivnimi sodniki, organi društva in častnimi člani. Po sami tekmi je sledilo še okrepčilo in druženje. MDNS Celje se zahvaljuje predstavnikom NK Šmartnega ob Paki za gostoljubje in topel sprejem na njihovem objektu, Steklarni Rogaški za promocijsko darilo v obliki pokala , ekipi MDNS Gorenjska Kranj za prihod na druženje ter mednarodnemu sodniku g. Jugu, ki si je vzel čas za sojenje našega prijateljskega srečanja. V jesenskem delu se nam obeta povratna tekma na Gorenjskem, kjer bodo imeli naši aktivni člani priložnost za revanšo.


22.05.2017
REDNA LETNA SKUPŠČINA MDNS CELJE

MDNS Celje je imelo v četrtek, dne 18.5.2017 v Kulturnem domu Štore redno letno skupščino. Udeležba je bila zelo dobra saj se je skupščine udeležilo 53 članov društva. Po pozdravu in nagovoru predsednika društva, g. Mijatoviča se je izvolilo delovno predsedstvo in sicer; g. Špiler kot član in predsednik ter g. Lunežnik in g. Jovičič kot člana. Člani skupščine so za zapisnikarja določili g. Haliloviča. Skupščina se je nadaljevala po dnevnem redu in sicer je g. Mijatovič predstavil poročili o realizaciji programa dela in finačnega načrta za leto 2016, g. Siter pa je kot predsednik nadzornega odbora predstavil svoje poročilo. V zaključku skupščine je g. Mijatovič predstavil program dela in finančni načrt za leto 2017. Posebna zahvala gre tudi predstavnikom MNZ Celja in sicer g. Močniku, g. Naratu in g. Kaluži, ki so se odzvali našemu povabilu. 

 


16.05.2017
Turnir Union #zivjonogomet

S strani Strokovnega odbora Futsal pri ZNSS je bila MDNS Celje zaupana naloga, da odsodimo dva turnirja #zivjonogomet , ki sta bila na področju MNZ Celje in sicer v Velikem Mraševem ter v Celju.

Organizatorja turnirjev sta NZS in Pivovarna Union in sicer v sklopu promocije za EURO 2018, ki bo naslednje leto v Ljubljani.Izvedenih bo 10 turnirjev v malem nogometu, na vsakem pa igra minimalno 16 ekip. Zmagovalec vsakega turnirja napreduje na zadnji finalni turnir, kjer bodo potekale tekme za končnega zmagovalca.

Zaupano nalogo so vsi štirje sodniki (Brane Murko, Niko Bračič, Robi Žaberl in Dejan Pačnik), ki so sodili oba turnirja, izpeljali več kot odlično, saj so bili deležni pohval tako igralcev kot tudi organizatorjev.

 


05.04.2017
Zaključen tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike MDNS Celje

MDNS Celje je včeraj zaključilo tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike. Poleg teoretičnega preizkusa, so bili sodniki testirani tudi  na AD Kladivar iz fizične pripravljenosti. To sta osnovna pogoja za dokončanje tečaja in pridobitev naziva sodnik- pripravnik. Tečaj so uspešno opravili in zaključili 4 sodniki in sicer; Žiga Lunežnik, Žan Grobler, Miha Brglez in Luka Aberšek. Omenjeni sodniki bodo pričeli z sojenjem tekem prihodnji vikend na tekmah U15 MNZ Celje, kjer bodo delegirani kot pomočniki.

Poleg fizičnega preizkusa pa so novi sodniki pripravniki opravili tudi trening sodelovanja na igrišču. Zadeva je bila zelo koristna, saj so tako dobili prve občutke in jim bo na samem igrišču veliko lažje.

MDNS Celje še enkrat iskreno čestita novim sodnikom in jim želi veliko uspeha v njihovi nadaljnji karieri.30.03.2017
Tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike MDNS Celje

MDNS Celje je tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike pričelo 21.2.2017 z informativnim sestankom. Tečaj je bil organiziran kot je v navadi, po sklopih, ki jih je organiziral strokovni odbor društva. Predavanja so potekala 14 dni, nakar je bil v petek, dne 28.03.2017 organiziran tudi pisni preizkus iz pravil nogometne igre. Kandidati so bili testirani iz vseh sklopov pravil. Test je vseboval 15 vprašanj, za uspešno opravljen preizkus je bilo potrebno zbrati 70% možnih točk. Po uspešnem pisnem delu pa so bili kandidati še povabljeni pred komisijo, ki jim je zastavila dodatna vprašanja. Na tečaj se je prijavilo 5 kandidatov, ki so bili na omenjenem preizkusu uspešni. Za dokončno pridobitev licence za nogometnega sodnika pa bodo morali še opraviti fizični preizkus telesne pripravljenosti in trening sodelovanja na igrišču. Fizični preizkus bo že v torek, dne 4.4.2017. O končni uspešnosti kandidatov bomo poročali prihodnji teden.

 


07.03.2017
Seminar MDNS Celje 2017

MDNS Celje je letos organiziralo redni letni seminar v Novigradu na Hrvaškem. Na seminar so bili vabljeni vsi člani društva, tako sodniki velikega kakor malega nogometa-futsal. Seminarja se je udeležilo 56 članov. Prihod na seminar je bil v petek, dne 3.03.2017 v popoldanskih urah. Aktivni sodniki so po otvoritvi imeli preverjanje znanja iz pravil nogometne igre kasneje pa še video test situacij. Sodniki velikega nogometa so preizkus prvič opravljali v elektronski obliki kot je praksa na državnem nivoju ZNSS. 

V soboto dne 4.03.2017 je 6 sodnikov dopoldan od 9.00 do 11.00  opravljalo praktičen trening sodelovanja na igrišču skupaj z ljubljanskimi sodniki. Omenjen trening se je snemal, kar so v nedeljo sodniki skupaj s strokovnim odborom analizirali. Preostanek sodnikov je ob 9.00 pričelo z predavanji ofsajda, nadaljevali z igro z roko in vlečenjem, kasneje s sodelovanjem sodniške ekipe in čisto priložnostjo oziroma simuliranjem. Predavatelji, ki so opravili dopoldanski program so bili g. Lunežnik, g. Goričan, g. Vozlič in g.Špiler. Po kosilu je prvi del predavanj na temo vodenja tekme predaval še vodja strokovnega odbora g. Huselja. Seminar se je nadaljeval v nedeljo dopoldan z drugim delom predavanj na temo vodenja tekme. Po končanem predavanju je sledila še analiza preverjanja znanja, video testa in analiza treninga sodelovanja. Sledil je še zaključek seminarja na katerem je predsednik društva izročil darilo ob koncu aktivne sodniške kariere g. Lunežniku. Sodniki so seminar zaključili ob 14.00. 

Seminar je v celoti uspel in tako so se sodniki seznanili z vsemi spremembami pravil in smernicami za sojenje v spomladanskem delu sezone. Poenotili so kriterije, skupaj analizirali veliko situacij in tako smo mnenja, da so sodniki na začetek sezone zelo dobro pripravljeni.

V četrtek, dne 9.03.2017 pa imajo sodniki še fizični preizkus iz telesne pripravljenosti. O omenjeni aktivnosti bomo poročali.31.01.2017
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v torek, dne 21.2.2017 ob 18.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 20.2.2017

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri predsedniku strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.27.12.2016
Srečno 2017


16.12.2016
Radenko Mijatović, novi predsednik NZS

MDNS Celje iskreno čestita g. Mijatoviću ob izvolitvi za predsednika NZS. Prepričani smo, da bo pri vodenju krovne organizacije uspešen in mu želimo vse dobro pri njegovem delu.


06.12.2016
ZAKLJUČEK MDNS CELJE, 02.12.2016

MDNS Celje je imelo v petek, dne 02.12.2016 družabno srečanje vseh članov društva ob koncu koledarskega leta 2016. Na srečanju so bili prisotni tako častni člani, vodstvo kot tudi aktivni sodniki. Aktivnosti sodnikov so se tako za letošnje leto zaključile, vodstvo pa še čaka nekaj obveznosti. Na zaključek so bili vabljeni tudi predstavniki MNZ Celje, ki so se srečanja tudi udeležili za kar se jim lepo zahvaljujemo. MDNS Celje tako želi vsem članom kakor tudi ostalim nogometnim navdušencem vesele in mirne praznike.


24.11.2016
INTERVJU ZDRAVKO MARTUN

Pogovarjali smo se z g. Martunom, najvišje rangiranim sodnikom v trenutni zgodovini MDNS Celje. Zdravko Martun je bil aktiven nogometaš pri Nk Pivovar Laško ter kasneje še šest let pri celjskem Olimpu od koder se je na koncu vrnil v Laško. Ko je tam nogomet razpadel se je odločil, da postane nogometni sodnik. Za to se je odločil v sezoni 77/78, po letu dni pa je že uspešno opravil izpit za podzveznega sodnika, čez dve leti pa je že postal republiški.

 1. Kdaj ste se odločili da postanete nogometni sodnik? Kaj je bilo tisto kar vas je prepričalo v to?

 Pri svojih 27 letih sem utrpel poškodbo kolena, ki je pomenila konec aktivne nogometne kariere. Takratni predsednik MDNS Celje, Golež Marjan me je prepričal da sem se odločil za nogometnega sodnika, za kar sem mu še danes zelo hvaležen. V začetku kariere me je usmerjal in mi stal ob strani.

 2. Katere lige in koliko tekem ste odsodili in katero tekmo ste si najbolj zapomnili?

Sodil sem 1. Ligo FSJ, pokal Jugoslavije in tudi 4 mednarodne tekme kot pomočnik Zoranu Petroviču iz Beograda. Po osamosvojitvi sem odsodil tudi 53 tekem naše prve lige. Skupno sem odsodil 264 uradnih tekem na najvišjem nivoju. Najbolj sem si zapomnil tekmo Hajduk-Crvena Zvezda, katero sem sodil v sezoni 89/90. Rezultat je bil 1:1, vzdušje na prepolnem Poljudu pa fantastično. Na omenjeni tekmi sem izključil Robija Prosinečki zaradi nešportnega obnašanja, kar pa nisem nikoli toleriral.

 3. Ste imeli kakšno posebno pripravo na tekme?

Ogromen poudarek sem dal na fizični pripravi. Sam sem 3x tedensko treniral. En dan pred tekmo nisem delal nič, ampak sem ga v celoti posvetil psihični pripravi na tekmo. Vedno sem šel sproščeno in umirjeno na pot.

 4.Sodniško delo je mnogokrat precej nehvaležno. Ko naredite napako vas javnost kritizira in o vas še dolgo razpravlja, ko pa je sojenje dobro opravljeno vas po koncu tekme le redko kdo še omeni. Kako ste se spopadali s takšnimi pritiski?

 V bivši Jugoslaviji je bil sistem takšen, da si moral biti 24 ur pred tekmo že v kraju, kjer si sodil. To ni bilo enostavno, saj so te vsi predstavniki kluba potem ogovarjali, spraševali, razlagali o prejšnjih tekmah in sodnikih. Sam sem se v teh situacijah obnašal diplomatsko in nisem želel ničesar komentirati ali potencirati.

V tistih časih ni bilo toliko medijev, kot je danes razen Sportskih novosti, ki pa so zelo očitno favorizirale Dinamo Zagreb. Če si sodil Dinamu, si bil pred tekmo že na velikem udaru.

 5. Se vam je v vaši sodniški karieri pripetil kakšen poseben dogodek, ki vam je še posebej ostal v spominu ali pa morda zaznamoval vašo sodniško kariero? 

 Ko sem bil delegiran za polfinale pokala med ekipama Borac Banja Luka in Hajduk, me je par dni pred tekmo obiskal trener domačega kluba g. Fazlič. Sam sem bil v savni v Laškem, nakar čujem po ozvočenju, da me čaka gospod v recepciji. Predsednik mi je trdil, da je bil na poti iz Avstrije in da se je slučajno oglasil mimo da me pozdravi, kar sem vedel da ne drži. Potem je priznal, da se je oglasil, da lobira za omenjeno tekmo, vendar sem mu samo dal roko in se zahvalil za njegov »obisk«. Kasneje na tekmi, sem videl da mu je bilo nerodno, saj je mislil, da bo lahko kaj vplival na sojenje, vendar je videl, da nisem takšen človek in da name ne more vplivati.

 6. Kako pa ste se spopadali s pritiskom navijačev? 

 Z navijači nisem imel nikoli slabih izkušenj, kvečjemu nasprotno. Pred tekmo v Skopju med ekipama Vardar in Osijek se je v Splitu zgodil incident in sicer je vojska s tankom povozila mladega vojaka, ki je bil član kluba iz Skopja. Ozračje pred tekmo je bilo zelo naelektreno. Sam sem se odločil, da se odpovem honorarju za tekmo in jo podarim družini preminulega. Vodstvo domačega kluba je bilo šokirano, saj tega niso nikoli doživeli. Ko sem prišel na zelenico, je cel stadion skandiral moje ime. Tudi po tekmi so me na letališču pričakali navijači, ki so želeli moj avtogram. Cela zgodba je pristala v medijih širom Balkana. To sem storil, ker vem da razmere za življenje niso bile vsepovsod rožnate, meni pa tista tarifa ni toliko pomenila, kot tej družini.

 7. Kaj bi kot izkušen sodnik svetovali našim mlajšim naslednikom?

Vedno poudarjam, da je knjiga PNI sveta za sodnike. Sodniki morajo knjigo imeti v malem prstu, saj se na tekmi moraš odločiti v trenutku. Tudi fizična priprava je izrednega pomena, saj mora biti sodnik pripravljen na najtežje fizične napore. Sodniki smo športniki in kot taki, je tudi zelo pomembno da se živi športno življenje. Vedno sem rekel, kolikor vložiš toliko boš dobil nazaj in to lahko povem iz lastnih izkušenj.


28.10.2016
Program mentor-talenti

MDNS Celje se je odločilo za ustanovitev programa talent-mentor na nivoju društva. Strokovni odbor se je soglasno odločil za g. Vozliča kot vodjo omenjenega programa. Namen programa je vzpostavitev piramidalnega sistema delovanja tako na nacionalnem nivoju, kakor tudi v podsistemih na nivoju društev ter v tem okviru izobraževanja praviloma mlajših potencialnih sodnikov. Le – ti se ponavadi na nacionalnem nivoju (A oziroma A-1 liste sodnikov) še ne nahajajo, obetajo pa, da bi v prihodnosti to raven lahko dosegli. G. Vozlič bo tako prisoten na tekmah naših mlajših sodnikov prav tako pa bo vodil video analize omenjenih tekem. Namen programa je tudi usmerjanje in prenašanje izkušenj na sodnike, ki bodo na ta način še bolj opazovani. G. Vozlič se je tako aktivno že vključil v delovanje programa in sicer je vodil zadnji dve video analizi, v prihajajočem vikendu pa bo že opravil prvo kontrolo srečanja. Tudi snemanje tekem se nadaljuje nemoteno naprej in tako bomo snemali prihajajoči se tekmi Šoštanj-Rogaška in Šmarje pri Jelšah- Šampion. Obe tekmi sta na nivoju mladinske lige MNZ Celje.

Prav tako pa bodo sodniki opravili še skupno aktivnost v začetku meseca novembra v obliki treninga sodelovanja. O omenjeni aktivnosti bomo poročali.


  


19.10.2016
Redno fizično testiranje in preverjanje PNI 18.10.2016

Strokovni odbor MDNS Celje je organiziral v torek, dne 18.10.2016 redno fizično testiranje na AD Kladivar. Testiranje je potekalo v obliki 2 šprintov in YO-YO testa kot je praksa na državnem nivoju ZNSS. Testiranje je potekalo v težkih vremenskih razmerah, vendar so sodniki pokazali dobro fizično pripravljenost in test opravili v večini z odliko. Nadaljevanje je potekalo na sedežu društva MDNS Celje kjer so bili sodniki razdeljeni v 2 kakovostni skupini za pisanje testov PNI. Skupini sta bila razdeljeni na B in B1 listo ter MNZ listo v katero so bili uvrščeni tudi novi sodniki pripravniki. Kar se tiče fizičnih testiranj in preverjanja znanja iz PNI so sodniki za letošnje koledarsko leto zaključili vendar bodo sodniki še imeli določeno obveznost v bližnji prihodnosti in sicer trening sodelovanja na igrišču. Prav tako pa se je letošnja praksa video analiz tekem dobro uveljavila, tako da sodniki vsak četrtek na sedežu društva analizirajo lastne tekme iz nivoja MNZ Celje.


05.10.2016
Sodniki pripravniki-MDNS Celje

MDNS Celje je včeraj zaključilo tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike. Poleg teoretičnega preizkusa, so bili sodniki testirani tudi  na AD Kladivar iz fizične pripravljenosti. To sta osnovna pogoja za dokončanje tečaja in pridobitev naziva sodnik- pripravnik. Tečaj je uspešno opravilo in zaključilo 7 sodnikov in sicer; Aljaž Knez, Aleks Veber, Tim Seničar, Zoran Sedlarevič, Patrik Vašl, Scott Vašl in Marko Romih. Omenjeni sodniki bodo pričeli z sojenjem tekem prihodnji vikend na tekmah U15 MNZ Celje, kjer bodo delegirani kot pomočniki. Strokovni odbor MDNS Celje načrtuje nov tečaj za nogometne sodniki predvidoma v začetku spomladanskega dela sezone 2016/2017, tako da že zdaj vabimo vse, ki Vas zanima sodniško delo, da spremljate našo spletno stran, kjer bomo objavili vse podrobnosti.

MDNS Celje še enkrat iskreno čestita novim sodnikom in jim želi veliko uspeha v njihovi nadaljnji karieri.

 


04.10.2016
Seminar kontrolorjev ZNSS 03.10.2016

Republiški kontrolorji so imeli včeraj v NNC Brdo na sporedu jesenski seminar. Seminar sta vodila g. Vlado Šajn in g. Radenko Mijatovič. G. Šajn je predstavil izobraževalne posnetke na temo sodelovanja in prevzemanja odgovornosti v sistemu z dodatnimi pomočniki, prav tako pa so obdelali spremembe pravil, katera so se začela kazati v igri že na letošnjem EURU 2016 v Franciji.

Analizo je nadaljeval g. Mijatovič, vodja strokovnega izobraževanja za kontrolorje, s posnetki iz prvih sedmih kol 1.SNL in nižjih nivojev. Obdelali so vse segmente in stopnje resnosti prekrškov, jih primerjali med seboj in ugotavljali kateri so hujše narave ter predvsem analizirali kje je meja med opominom in izključitvijo.

Kontrolorji iz MDNS Celje, ki so se udeležili seminarja so; g. Huselja, g. Mijatovič, g. Vozlič, g. Špiler in g. Jovanovič.

 


29.09.2016
Tečaj za nove nogometne sodnike

Tečaj za nove sodnike-pripravnike se je pričel 1.9.2016 v prostorih društva v Celju. Tečaj je potekal v petih sklopih, katere je pripravil strokovni odbor na čelu s predsednikom g. Huseljo. Predavanja so vodili g. Mijatovič, g. Lunežnik, g. Goričan in g. Špiler. Vsak je bil zadolžen za določen del pravil, katere je sodnikom predstavil teoretično, kasneje pa tudi praktično skozi posnetke nogometnih tekem. V torek, 27.9.2016 pa so sodniki odpisali teoretični izpit iz pravil nogometne igre. Kandidati so bili v večini na pisnem delu kakor tudi ustnem pred sodniško komisijo uspešni, vendar morajo za dokončanje tečaja opraviti še praktični trening in trening sodelovanja na igrišču, ki se bo odvil v četrtek, dne 29.09.2016. Zadnja obveznost bo prihodnji teden, ko morajo kandidati opraviti še fizični preizkus. O končni uspešnosti bomo poročali.


14.09.2016
Čeferin predsednik UEFA

MDNS Celje iskreno čestita gospodu Čeferinu za današnjo izvolitev na mesto predsednika UEFA. Prepričani smo, da bo pri vodenju krovne evropske  nogometne organizacije uspešen in mu želimo vse dobro pri njegovem delu.

 

"Nisem sanjač, ampak pragmatik. Lepo je graditi mostove, a grajenje nogometnih igrišč je še boljše. Lepo je graditi mostove, a grajenje nogometnih igrišč, stadionov in nogometnih akademij je boljše. Lepo je graditi mostove, a grajenje lepše prihodnosti in upanja mladih je boljše."11.09.2016
Seminar ZNSS 8.9.2016

Sodniki A in A1 liste ter talenti so imeli v četrtek, 8.9.2016  celodnevni seminar pod okriljem krovne organizacije ZNSS. Prvi del seminarja je vključeval fizično testiranje v športnem parku Kranj. Celjski sodniki so preizkus v celoti opravili uspešno. Nadaljevanje seminarja je potekalo na Brdu pri Kranju, ki ga je vodil predsednik ZNSS g. Vlado Šajn. Sodniki so bili testirani tudi iz pravil nogometne igre, vprašanja pa so bila v večini primerov iz sprememb, ki so začele veljati s 1.6.2016. Analiza se je nadaljevala s primeri iz EURA 2016 ter Prve lige Telekom Slovenija. Celjski sodniki, ki so se udeležili seminarja ZNSS so bili; Goričan, Gornjak, Fridl, Halilovič, Pahole in Šašivarevič kot glavni sodniki ter Lunežnik, Mijatovič, Mežnar, Radusinovič, Prodič in Plavše kot pomočniki sodniki. Na seminarju sta bila prisotna tudi naša republiška kontrolorja in sicer g. Huselja ter g. Špiler. Naslednja analiza sojenja ZNSS je predvidena konec oktobra.

Preostali sodniki MDNS Celje pa so imeli obvezen trening na AD Kladivar, kasneje pa so v prostorih društva nadaljevali z video analizo tekem preteklega tekmovalnega kroga MNZ Celje katero je vodil predsednik g. Mijatovič.07.09.2016
Video analiza 1.9.2016

Strokovni odbor MDNS Celje je v četrtek, dne 1.9.2016 organiziral prvo video analizo v jesenskem delu tekmovalne sezone 2016/2017. Cilj novega vodstva je, da se vsak vikend posnameta dve tekmi pod okriljem MNZ Celje. Kamero, ki jo je društvo dobilo od krovne organizacije ZNSS, so sodniki začeli uporabljati na tekmah prvega kola in sicer na članski tekmi Vojnik-Šoštanj ter mladinski med ekipama Žalec-Zreče. Video analiza poteka tako, da strokovni odbor pregleda tekme in pripravi seznam določenih situacij, ki so potrebne dodatne razprave nato pa skupaj s sodniki le-te predebatirajo. Bistvo analize je tehnično in disciplinsko ukrepanje, sodelovanje sodniške ekipe, vodenje oziroma management sodnika ter gibanje. Analiza, ki je potekala 1.9.2016 je bila vodena s strani g. Huselje in g. Mijatoviča. Sodniki so bili po zaključku enotni, da je bila zadeva zelo poučna ter strokovno kritična, kar je bistvo za napredek mladih sodnikov. Naslednja analiza bo že potekala v četrtek, 8.9.2016 ko se bosta analizirali tekmi preteklega tekmovalnega kroga.26.08.2016
Seminar in plenarni sestanek MDNS Celje 25.08.2016

MDNS Celje je v četrtek, dne 25.08.2016 organiziral seminar in plenarni sestanek. Seminar se je pričel z fizičnim testiranjem na AD Kladivar v obliki YO-YO testa in šprintov pod budnim očesom republiških kontrolorjev oziroma organov društva g. Huselja,g. Vozliča in g. Mijatoviča. Rezultati kažejo dobro pripravljenost sodnikov pred začetkom jesenskega dela tekmovalne sezone 2016/2017. Fizična pripravljenost je rezultat dobre obiskanosti obveznih treningov, ki se odvijajo vsak torek in četrtek pod vodstvom g. Gornjaka.

Nadaljevanje seminarja je bilo v Kulturnem domu Štore, kjer sta g. Močnik in g. Narat predstavila navodila za novo tekmovalno sezono pod okriljem MNZ Celja kakor tudi nov program Regista. Sodniki so po tej predstavitvi nadaljevali z video analizo sprememb nogometnih pravil, katero je predstavil predsednik strokovnega odbora g. Huselja. Člani društva so v zaključku imeli še plenarni sestanek, kjer so se predstavila poročila prisotnosti na treningih in delegiranju. Sodniki so podali svoje predloge in želje kar bo vodstvo MDNS Celje poizkušalo uresničiti. Naslednji seminar se načrtuje v jeseni.23.07.2016
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike.

Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš tečaja, ki se bo začel v četrtek, dne 1.9.2016 ob 17.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander.

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com.


Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri predsedniku strokovnega odbora g. Emir-u Huselji na številki 031/308-804.11.07.2016
Seminar MDNS Celje

MDNS Celje je v soboto dne, 9.7.2016 organiziral seminar, ki je potekal v II. delih. Prvi del je potekal na AD Kladivar kjer so sodniki opravili fizične teste. Zaradi dobrega dela na treningih so sodniki teste opravili v večini z odliko. Seminar se je nadaljeval v Kulturnem domu Štore, kjer so analizirali spremembe nogometnih pravil, ki jih je International Board sprejel 5. marca v Cardiffu. Vse spremembe so obvezujoče za konfederacije in nacionalne zveze od 1.6.2016 dalje. V nadaljevanju pa so sodniki skupaj s predsednikom strokovnega odbora MDNS Celje, g. Huseljo, pregledali in analizirali posnetke iz tekem 1. SNL ter nižjih lig z namenom poenotiti prakso in kriterije. Strokovni odbor načrtuje še pred začetkom jesenskega dela sezone 2016/2017 nov seminar za sodnike.
09.05.2016
Skupščina MDNS Celje

V prilogi objavljamo vabilo na redno letno skupščino MDNS Celje.


MLAJŠI CICIBANI U9 IN U7
ZIMSKO TEKMOVANJE U9
ZIMSKO TEKMOVANJE U11
ZIMSKO TEKMOVANJE U13
REGIJSKI CENTER MNZ CELJE
REZULTATI TEKEM 3SNL-Vzhod
3. SLOVENSKA NOGOMETNA LIGA VZHOD 23/24
26. krog 25.05.24
Drava Ptuj : Premium Dobrovce 4 : 2
Rače : Korotan Prevalje 3 : 1
Avto Rajh Ljutomer : Krško 1 : 6
Koroška Dravograd : Brežice 1919 Terme Čatež 1 : 2
Zavrč : IBLO Podvinci 1 : 2
Hajdina : Šmartno 1928 3 : 1
ZASE Videm : Šampion 1 : 3
   Copyright© 2010 MNZ Celje    Izvedba © Dejan