Pošiljam kratka navodila za spletno prijavo na licenčni seminar:

 

Našo prijavo najdete na isti povezavi, ki sem vam jo poslal v rubriki »Prijava na dogodek«. To je najbolj spodnja rubrika v zgornjem levem delu zaslona.

 

Prijava na dogodek je sestavljena iz treh korakov:

 

1.      Korak – Vpis osebnih podatkov

Tu ni nič posebnega, pazite le, da pri Telefonski ali gsm številki vpisujete samo cifre brez presledkov, poševnic, pomišljajev ali česa podobnega.

Pri elektronskem naslovu je zelo pomembno, da (v kolikor ne prijavljate samega sebe ampak nekoga drugega) vpišete elektronski naslov do katerega imate dostop, saj boste morali kasneje prijavo še potrditi.

Na koncu bodite pozorni, da kliknete, da se strinjate s spravnim obvestilom, v nasprotnem primeru vas sistem ne bo spustil naprej.

 

2.      Korak – izpolnjevanje ankete

Zaradi EU direktiv moramo o vseh svojih udeležencih projekta voditi kratko anketo o starosti, izobrazbi in še nekaterih drugih podrobnostih. Anketa je anonimne narave.

Tu ni nič posebnega samo poklikate tam kjer ste glede starosti, izobrazbe,…

 

3.      Korak – potrditev prijave

Tu sedaj pride v veljavo elektronski naslov, ki ste ga vpisali v prvem koraku.  Na ta elektronski naslov boste takoj po izpolnjeni anketi dobili avtomatski odgovor, v katerem vas prosimo, da svojo prijavo še potrdite. to nekako nadomesti lastnoročni podpis, saj se je oseba res sama prijavila v kolikor potrdi.

V tem sporočilo imate kratka in zelo jasna navodila, kjer vas prosimo, da jim sledite. S klikom »Povezava na dogodek« se vam bo odprla podobna spletna stran kot tista za razpisom, kjer pa bo na levi strani velik zelen gumb »POTRDI«.  S klikom na ta gumb ste svojo prijavo potrdili in s tem je prijavni proces zaključen. Še to: včasih to avtomatsko sporočilo vrže ljudem med neželeno pošto oziroma t.i. junk mail. V kolikor v nekaj minutah ne dobite povratnega sporočila me kontaktirajte.

 

Vem, da takole zgleda zelo zakomplicirano, vendar ni. Samo sledite navodilom, ki se sproti izpisujejo in ne bi smeli imeti nikakršnih težav, sama postopek pa vam ne bi smel vzeti več kot minuto ali dve.

 

Veliko sreče pri izpolnjevanju.

 

Lep pozdrav,

_______________________________________________________________________________________________

 

Martin Tuš

strokovni sodelavec  svetovalec

 

OKS-OLIMP, d.o.o.

Celovška 25

1000 Ljubljana

 

tel: 01 230 60 47

gsm: 041 661 949